'T DREEFKE

'T DREEFKE De lekkerste halal gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1102 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Dreefke. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 14:43 Eten is optijd afgeleverd. Ik had hete kip besteld maar dit was echt hete kip. Zo heet heb ik nog niet gegeten. Ga de volgende keer gewoon kip bestellen. Maar verder was het heerlijk. Iemand die van echte hete kip houd dit is een aanrader
25 jun 2022 om 1:27 Friet was half gaar. Kip van chickensandwich nog rauw. Tientallen x proberen te bellen maar niet te pakken gekregen. Vervolgens naar de zaak gereden en te horen gekregen dat het normaal is dat de kip nog roze is
24 jun 2022 om 1:02 rampzalig.... heb de helft van de bestelling niet gekregen , als ik vervolgens wil bellen krijg ik de voicemail... nog nooit meegemaakt dus hopelijk wordt dit opgelost want anders zijn ze zwzo n vaste klant kwijt! (keer of 5 proberen te bellen zelfs
19 jun 2022 om 20:02 Eten is goed, lekkere friet, goed heet, lekkere shoarma, maar het duurt altijd zo lang...
16 jun 2022 om 10:23 NOOIT MEER! Bezorger stond bij verkeerd a Pita hawai & durum kipdoner besteld met uiensaus & knoflook saus. Pita keihard en niet te eten. Kipdoner was kipfilet geen saus wel helemaal verzopen in de sambal. Gewoon niet eetbaar... hebben het weggegooid
12 jun 2022 om 23:13 Top, zelfs ijs nog bevroren en sneller dan gedacht
12 jun 2022 om 21:03 Het was jammer dat het eten 3 kwartier te vroeg bezorgd werd. Ik had toen nog niet zoveel honger,
9 jun 2022 om 10:33 Goed zoals altijd.
6 jun 2022 om 9:02 Bezorger stond op het verkeerde adres en belde geïrriteerd op. Uiteindelijk heeft ie het gevonden. Friet ijskoud. Zo weggegooid. Shoarma was nog redelijk te doen.
5 jun 2022 om 14:48 Zij zijn gewoon de beste uit eindhoven!!!!! Gewoon alles lekker en top en helal!!!
5 jun 2022 om 11:59 Geweldige pizza's!
3 jun 2022 om 23:49 Ik wacht nu al 2 uur op mn eten. Mijn maag is leeg en ik tril van de trek. Het is nu bijna middernacht. Moet ik maar gaan slapen met een lege maag? Of moet ik op de slappe friet blijven wachten? Ik heb het restaurant al 5x gebeld. Niemand neemt op!